Search
Close this search box.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADVerlenging beslistermijn gemeente Borger-Odoorn, Valtherweg 6, 7875 TB Exloo, het leggen van kabels en leidingen ten behoeve van een grondbron

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADVerlenging beslistermijn gemeente Borger-Odoorn, Valtherweg 6, 7875 TB Exloo, het leggen van kabels en leidingen ten behoeve van een grondbron

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Verlenging beslistermijn aanvraag omgevingsvergunningHet college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn deelt mee dat de beslistermijn van onderstaande aanvraag voor een omgevingsvergunning is verlengd met 6 weken.Zaak: Z2024-004773Locatie: Valtherweg 6 7875TB ExlooProjectomschrijving: het leggen van kabels en leidingen ten behoeve van een grondbronDatum verzending brief: 11-04-2024Tegen deze brief staan nog geen rechtsmiddelen open zoals het indienen van een bezwaarschrift. Dit is pas mogelijk als er een besluit op de aanvraag is genomen. Het besluit wordt bekendgemaakt in het Gemeenteblad en daarin wordt ook de termijn genoemd waarbinnen een bezwaarschrift kan worden ingediend.Voor meer informatie over de aanvraag kunt u contact opnemen met ons Klantcontactcentrum via telefoonnummer 14 0591. De aanvraag en de bijbehorende stukken kunnen daarnaast op afspraak worden ingezien. Voor informatie over het maken van een afspraak en de openingstijden van de balie kunt u terecht op de contact pagina van onze website.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo