Search
Close this search box.

Vacature Junior Assistent-Accountant Samenstel AA

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Junior Assistent-Accountant Samenstel AA in Exloo? WR.nl Solliciteren is dan naar jou op zoek. De vacature van Assistent Accountant Aa is beschikbaar per 05-06-2024 tot en met 03-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Assistent Accountant Aa
Branche Accountancy
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2700 – 3900
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Junior Assistent-Accountant Samenstel AA? Je kunt contact opnemen met Arjan Sterkenburg op het telefoonnummer 06-55883784 of per e-mail via arjan@wr.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Junior Assistent-Accountant Samenstel AA WR.nl Solliciteren 05-06-2024

Andere vacatures