Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Regionaal Secretarieel Medewerker

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Regionaal Secretarieel Medewerker in Exloo? Nidos is dan naar jou op zoek. De vacature van Secretarieel Medewerker is beschikbaar per 26-03-2024 tot en met 25-05-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Secretarieel Medewerker
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2496 – 2496
Uren p/w 32 – 36
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Regionaal Secretarieel Medewerker? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Regionaal Secretarieel Medewerker Nidos 26-03-2024

Andere vacatures