Search
Close this search box.

Vacature Servicemonteur gezocht

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Servicemonteur gezocht in Exloo? Kloeze Installatietechniek BV is dan naar jou op zoek. De vacature van Servicemonteur Grootkeukentechniek is beschikbaar per 09-04-2024 tot en met 31-05-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Servicemonteur Grootkeukentechniek
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2800 – 4000
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 17
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Servicemonteur gezocht? Je kunt contact opnemen met Niek Kloeze op het telefoonnummer 31599618886 of per e-mail via nkloeze@kloeze.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Servicemonteur gezocht Kloeze Installatietechniek BV 09-04-2024

Andere vacatures