Search
Close this search box.

Vacature Werkvoorbereider/planner

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Werkvoorbereider/planner in Exloo? Headhuntersteam is dan naar jou op zoek. De vacature van Werkvoorbereider Planner is beschikbaar per 02-05-2024 tot en met 01-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Werkvoorbereider Planner
Branche Industrie, Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3000 – 3500
Uren p/w 36 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Werkvoorbereider/planner? Je kunt contact opnemen met Kees Damhof op het telefoonnummer 050-526 88 84 of per e-mail via k.damhof@headhuntersteam.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Werkvoorbereider/planner Headhuntersteam 02-05-2024

Andere vacatures