Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Werken bij de Coop - €13,28

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Werken bij de Coop - €13,28 in Exloo? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Steenzetter Waterbouwkundige Werken is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Steenzetter Waterbouwkundige Werken
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 33 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Werken bij de Coop - €13,28? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via mkbhoogeveen@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Werken bij de Coop – €13,28 Timing 16-05-2024

Andere vacatures