Search
Close this search box.

Aanvraag Verkeer | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. STAATSCOURANTKleine wijziging tracé zandwegen Kruisakkersweg en Boesjeskampweg in Exloo in opdracht gemeente

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Verkeer | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres KruisakkerswegNotenbosweg in Exloo, met daarbij de volgende melding:

STAATSCOURANTKleine wijziging tracé zandwegen Kruisakkersweg en Boesjeskampweg in Exloo in opdracht gemeente

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Ter uitvoering van een ruil- en koopovereenkomst tussen gemeente en agrariër de heer J.D. Buls, Hoofdstraat 39 te Exloo zal een kleine tracéwijziging plaatsvinden van de openbare zandwegen Kruisakkersweg en Boesjeskampweg in Exloo. De tracéwijziging maakt bewerking van de landbouwgronden van het agrarisch bedrijf efficiënter, aangezien grenzen meer evenwijdig aan elkaar komen te liggen. De werkzaamheden worden in opdracht van de gemeente verricht door de heer J.D. Buls voornoemd. De tracéwijziging is zichtbaar gemaakt op de tekeningbijlagen. De werkzaamheden worden vanaf week 7 ingepland zodra de weersomstandigheden dit toelaten

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo