Search
Close this search box.

Aanvraag Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning (uitgebreide procedure): gemeente Borger-Odoorn, Exloo, nabij Beeksdijk (kadastrale sectie N1826) ,het tijdelijk plaatsen van een kunstwerk ”B5 Mariana Castillo Deball” ten behoeve van Into Nature

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning (uitgebreide procedure): gemeente Borger-Odoorn, Exloo, nabij Beeksdijk (kadastrale sectie N1826) ,het tijdelijk plaatsen van een kunstwerk ''B5 Mariana Castillo Deball'' ten behoeve van Into Nature

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Aanvraag omgevingsvergunning Wabo uitgebreide procedureHet college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn deelt mee dat de volgende aanvraag omgevingsvergunning ontvangen:ExlooNabij Beeksdijk, kadastrale sectie N1826 het tijdelijk plaatsen van een kunstwerk ''B5 Mariana Castillo Deball'' ten behoeve van Into Nature (Z2023-013847)Datum ontvangst: 26 april 2023De aanvraag wordt gepubliceerd om belanghebbenden vroegtijdig te informeren. Tegen de aanvraag staan nog geen rechtsmiddelen open zoals het indienen van een zienswijze. Dit is pas mogelijk als er een ontwerpbesluit bekend wordt gemaakt. Het ontwerpbesluit wordt bekendgemaakt in het Gemeenteblad en daarin wordt ook de termijn genoemd waarbinnen een zienswijze kan worden ingediend. Voor meer informatie over de aanvraag kunt u contact opnemen met ons Klantcontactcentrum via telefoonnummer 14 0591. De aanvraag en de bijbehorende stukken kunnen daarnaast op afspraak worden ingezien. Voor informatie over het maken van een afspraak en de openingstijden van de balie kunt u terecht op de contact pagina van onze website.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo