Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Boslaan (tegenover hunebed D30), het organiseren van de Axman Challenge Exloo, (verleend)

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres Boslaan in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Boslaan (tegenover hunebed D30), het organiseren van de Axman Challenge Exloo, (verleend)

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Door de burgemeester van de gemeente Borger-Odoorn is deze vergunning verleend.U kunt deze vergunning inzien in het Klantcontactcentrum.Exloo Boslaan (tegenover hunebed D30), vergunning verleend voor het organiseren van de Axman Challenge Exloo op zondag 28 oktober 2018 van 11.00 uur tot 19.00 uur.Tijdelijke verkeersmaatregelenBurgemeester en wethouders hebben besloten tot het instellen van een tijdelijke verkeersmaatregel op zondag 28 oktober 2018 van 08.00 uur tot 19.00 uur:1.het afsluiten van de Boslaan vanaf de Bosrand in Exloo tot de kruising Exloerweg/Odoornerstraat te Ees;2.het afsluiten van het Bodenpad;3.het afsluiten van fietspad (Burgemeester van Roijenpad) BezwaarmogelijkhedenBelanghebbenden kunnen tegen deze beschikking bezwaar indienen. Gedurende de bezwaartermijn kunnen de beschikkingen en de bijbehorende stukken worden ingezien op werkdagen tussen 08.30 en 12.00 uur bij de afdeling Klantcontactcentrum, cluster Omgeving in het gemeentehuis te Exloo. Voor meer informatie over rechtsbeschermingsmogelijkheden zie http://www.borger-odoorn.nl/nieuws/zienswijze-bezwaar-en-beroep.html.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo