Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Natuur en milieu | Lucht

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Buinerweg (naast de oude waterzuiveringsinstallatie), het inrichten en ontbranden van een paasvuur, (verleend)

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Natuur en milieu | Lucht verleend in Borger-Odoorn op het adres Buinerweg in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Buinerweg (naast de oude waterzuiveringsinstallatie), het inrichten en ontbranden van een paasvuur, (verleend)

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Datum besluit: 17-03-2015 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn deelt mee dat een ontheffing afvalstoffen verbranden buiten een inrichting of vuur te stoken is verleend: Exloo , Buinerweg (naast de oude waterzuiveringsinstallatie), het inrichten en ontbranden van een paasvuur (zaaknummer Z.15.00195) U kunt de aanvraag inzien in het Klantcontactcentrum.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo