Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Loodgieter woningstichting (Regio Emmen)

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Loodgieter woningstichting (Regio Emmen) in Exloo? Werfum is dan naar jou op zoek. De vacature van Loodgieter is beschikbaar per 11-04-2024 tot en met 09-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Loodgieter
Branche Bouw/Installatie, Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2750 – 3750
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Loodgieter woningstichting (Regio Emmen)? Je kunt contact opnemen met Chiel Huisjes op het telefoonnummer 651772648 of per e-mail via chiel.huisjes@werfum.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Loodgieter woningstichting (Regio Emmen) Werfum 11-04-2024

Andere vacatures